Nijestee zoekt partners met verrassende oplossingen en innovatieve ideeën

8 november 2019

Nijestee zoekt partners met verrassende oplossingen en innovatieve ideeën

De wereld verandert snel en de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid volgen elkaar in hoog tempo op. Bij Nijestee willen we meebewegen maar merken dat onze huidige manier van werken daar niet op ingericht is. Daarom zoeken wij partners om ons te helpen bij het oplossen van de volgende uitdaging: hoe kunnen wij bestaande woningen verduurzamen en toch betaalbaar houden?

Bij duurzaam wonen denk je al snel aan het plaatsen van zonnepanelen en het wat lager zetten van de verwarming. Maar wij geloven dat er veel meer mogelijk is, zoals bijvoorbeeld het inzetten van drones om onze gebouwen te scannen op warmteverlies of achterstallig onderhoud. Zo zijn er volgens ons nog veel meer mogelijkheden, denk hierbij aan sensortechnologie, blockchain, kunstmatige intelligentie en big data.

Nijestee zoekt samenwerking voor het verduurzamen van bestaande woningen

Nijestee zoekt samenwerking voor het verduurzamen van bestaande woningen

Voor deze samenwerking zoeken wij partners die met verrassende oplossingen en innovatieve ideeën komen. Wij willen een langdurige samenwerking aangaan om in teamverband samen te groeien en geven hier alle ruimte voor. Wij denken hierbij bijvoorbeeld aan startups of tech-bedrijven maar staan open voor andere mogelijkheden.

Kan jouw product, dienst of idee ons verder helpen? Dan komen we graag met jou in contact

https://www.nijestee.nl/over-nijestee/samen-verduurzamen/nieuwe-energie

  • Delen: