UITVERKOCHT Kenniscongres Sterk Groningen! rondom aardbevingsdossier

22 augustus 2019

UITVERKOCHT Kenniscongres Sterk Groningen! rondom aardbevingsdossier

Mis het niet!
We nodigen je van harte uit om op donderdag 26 september het kenniscongres Sterk Groningen! bij te wonen. Dit is het tweede congres dat georganiseerd wordt door het Kennisplatform Leefbaar en Kansrijk Groningen samen met het Kennisplatform Bouwen en Versterken. Net als vorig jaar delen sprekers uit de wetenschap en praktijk nieuwe en bestaande kennis voor bewoners en experts. Het programma biedt een gevarieerd aanbod met een paneldiscussie en lezingen. Daarnaast is er voldoende ruimte om te netwerken en na te praten tijdens de eterij en de borrel.

Hoe ziet het programma eruit?
Onder leiding van de Groningse cabaretier Arno van der Heyden start het congres met een paneldiscussie met onder meer Peter Spijkerman, directeur van Nationaal Coördinator Groningen, en Siem Jansen, directeur Nationaal Programma Groningen. Want waar staan we nu met de versterkingsopgave en het schadeherstel en wat is het toekomstperspectief voor Groningen? Na deze discussie begint het keuzeprogramma met parallelle lezingen met diverse thema's zoals: de samenwerking tussen de gemeenten en bewoners, de energietransitie in Groningen, een uitleg over de meet- en monitoring technieken en een economisch perspectief voor Groningen. Bekijk het volledige programma.

Voor wie?
Iedereen die interesse heeft is welkom! We willen graag bewoners en professionals bij elkaar brengen. Dus woon je in het aardbevingsgebied en wil je meer kennis over je leefomgeving? Zoek je als expert meer diepgang in het aardbevingsdossier? Of wil je als onderzoeker meer weten over wat er in de praktijk gebeurt met de opgedane kennis? Wij nodigen bewoners, overheden, het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en kennisinstituten van harte uit.

Waar en hoe laat is het congres?
Het congres vindt plaats op donderdag 26 september van 16.00 uur tot 20.30 uur in BuildinG, Zernikelaan 17 in Groningen.

Hoe meld ik me aan?
Meld je online aan en maak een keuze voor de te bezoeken deelsessies via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-sterk-groningen-kenniscongres-over-leefbaarheid-en-techniek-67003502279

Deelnemen aan het congres is gratis, maar in verband met beperkte zitplaatsen en catering willen we wel graag weten of je komt. Let op: voor alle sessies geldt vol = vol. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen door een mail te sturen naar kennisplatformbouwen@building.nl.

Graag tot 26 september!

  • Delen: