Partners & Innovators

BuildinG kiest voor nauwe samenwerking met een aantal premium partners.

Word een Innovator van BINK en werk samen snel en slim aan innovaties in de bouw- en infrasector! 

We vinden het belangrijk om direct een goede start maken. En daarom vragen we per organisatie voor 2018 slechts de helft van de normale bijdrage. De laatste maanden van 2017 krijgt u er gratis bij. 
De bijdrage is: 
- 487,50 euro tot eind 2018 voor bedrijven met maximaal tien medewerkers.
- 975,00 euro tot eind 2018 voor de overige organisaties. 
Voor leden van Bouwend Nederland wordt een speciale regeling getroffen. 

Als u een dienst of product heeft waar Innovators van BINK behoefte aan hebben dan kunt u ‘premium partner’ oftewel ‘preferred supplier’ worden. Dat betekent dat u een aparte vermelding krijgt op onze website met uw dienst. Dit geldt als een aanbeveling voor onze Innovators. 
Wellicht heeft u een interessante aanbieding die exclusief voor Innovators geldt. Graag bepalen we samen met u op welke manier en tegen welke vergoeding uw dienst en uw aanbieding het beste aangeboden kan worden aan alle Innovators. 
Aanmelden of meer informatie kunt u  krijgen via BINK-coördinator Marten Imelman, telefoon 06 81 32 85 39 of stuur een mail naar bink@building.nl.

Sinds begin 2017 heeft Kiwa zich aangesloten bij BuildinG. Kiwa richt zich in deze samenwerking vooral op bedrijven en instellingen die advies, testen of certificatie willen in het kader van aardbevingsbestendiger bouwen.

Kiwa is een onafhankelijke organisatie die certificering verzorgt. Kiwa creëert vertrouwen in uw producten en diensten door de kwaliteit van alles wat u doet zichtbaar en meetbaar te maken.

Als u vanuit de Nieuwbouwregeling in aanmerking komt voor financiële ondersteuning kan deze worden aangewend voor advies door Kiwa. U krijgt daarmee een onafhankelijk advies en technische ondersteuning om zo de kwaliteit van uw product te verbeteren. Met deze certificatie kunt u aan derden tonen dat de kwaliteit van uw product of dienst is geborgd door een onafhankelijk instituut.
www.kiwa.nl