Kennistafels

Kennistafel Versterkingsmethoden

Op donderdag 11 oktober vindt de eerstvolgende kennistafel plaats met als thema "Versterkingsmethoden". Het doel van deze kennistafel is om met kennisvragers en kennisaanbieders vast te stellen wat de belangrijkste vragen zijn op het gebied van versterking. Deelname aan de kennistafel geschiedt op uitnodiging.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jelle Pama via kennisplatformbouwen@building.nl.

Kennistafel Schade en Monitoring

Op donderdag 28 juni organiseerde BuildinG een kennistafel met als thema 'Schade en Monitoring'. Het doel van deze kennistafel was om met kennisvragers en kennisaanbieders vast te stellen wat de belangrijkste vragen zijn op het gebied van Schade en Monitoring in relatie tot de aardbevingsbestendigheid. Bekijk hier het volledige verslag van de kennistafel Schade en Monitoring.

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Jelle Pama via kennisplatformbouwen@building.nl.

Kennistafel Cultureel Erfgoed

Op donderdag 15 maart 2018 heeft BuildinG een kennistafel georganiseerd met als thema 'Cultureel Erfgoed'. Het doel van deze kennistafel was om met kennisvragers en kennisaanbieders vast te stellen wat de belangrijkste vragen zijn voor het cultureel erfgoed in relatie tot de aardbevingsbestendigheid. Het verslag van deze kennistafel kun je hier vinden.

Kennistafel NPR 9998

Op dinsdag 12 december 2017 vond de eerste kennistafel voor het Kennisplatform Bouwen en Versterken plaats. Het thema van deze bijeenkomst was de Nederlandse Praktijkrichtlijn (NPR) 9998 voor aardbevingsbestendig bouwen. Het doel van de kennistafel was om met wetenschappers en professionals vast te stellen wat de belangrijkste vragen zijn voor de verdere ontwikkeling van de NPR 9998. Het verslag van deze kennistafel kun je hier nalezen.