Kenniscongres Veilig Wonen! op 8 november as

Over leefbaarheid en techniek in Groningen

Mis het niet!
Op donderdag 8 november as vindt het eerste kenniscongres rondom Veilig Wonen! plaats voor bewoners en experts. Tijdens dit congres wordt bestaande en nieuwe kennis over het Groningse aardbevingsdossier gepresenteerd, met specifiek de focus op leefbaarheid en techniek. Dit betekent een gevarieerd aanbod middels lezingen, exposities, masterclasses en debatten. Daarnaast is er voldoende ruimte om te netwerken en na te praten tijdens het eten en de borrel.

Hoe ziet het programma er uit?
Het congres start om 16.00 uur en duurt tot circa 20.30 uur. Rika Pot, oud burgemeester van Ten Boer en Appingedam en waarnemend burgemeester gemeente Oldambt, zal de dag voorzitten. De opening wordt verzorgd door Theodor Kockelkoren, Inspecteur-generaal bij Staatstoezicht op de Mijnen. Daarna kunt u een keuze maken uit de verschillende deelsessies die gelijktijdig plaatsvinden. Naast de thema’s erfgoed en regelgeving komen ook aan bod de (on)rust en impact voor bewoners, de versterkingsmethoden en toekomstige aanpak & kansen.

Meer weten? Lees het volledige programma.

Voor wie?
Een ieder die geïnteresseerd is, is welkom! Woon je in het aardbevingsgebied en heb je interesse in de kennis over je leefomgeving? Of zoek je als expert meer diepgang in het aardbevingsdossier? Of wil je als onderzoeker meer weten over wat er in de praktijk gebeurt met de opgedane kennis? Wij nodigen burgers, overheden, het bedrijfsleven, de politiek, maatschappelijke organisaties en andere kennisinstellingen uit om aan te schuiven op 8 november.

Waar is het kenniscongres?
Het kenniscongres vindt plaats bij BuildinG, Zernikelaan 17, in Groningen.

Hoe kan ik me aanmelden?
Deelnemen is gratis, maar in verband met beperkte zitplaatsen en catering we willen wel graag weten of je komt. Let op, voor alle sessies geldt: vol = vol.
Aanmelden voor het congres en de deelsessies doe je online door tickets te bestellen via deze aanmeldsite.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen door een mail te sturen naar kennisplatformbouwen@building.nl.
Graag tot 8 november!