Eemsdelta Expo

van tot

Bedrijvenpark Fivelpoort te Appingedam vormt op woensdag 14 en donderdag 15 juni 2017 het decor voor alweer de 6de editie van de vakbeurs Eemsdelta Expo.

De Eemsdelta Expo vindt opnieuw plaats in een luxe tentenpaviljoen van ruim 5000m². SBE, BBE, Groningen Seaports en Bureau EZ Eemsdelta zijn ook nu weer de partners aan de 6de editie van de Eemsdelta Expo 2017.

Eemsdelta heeft een snelle economische groei doorgemaakt het afgelopen jaar. Het datacenter van Google in de Eemshaven is eind vorig jaar geopend. Ook is er meer budget beschikbaar gesteld voor investeringen door bedrijven in de Eemsdelta. Naast bijvoorbeeld technisch onderhoud en vervanging is er op het vlak van logistiek, schoonmaak, groenonderhoud, beveiliging, opleidingen, catering, tijdelijke en huisvesting ook volop vraag en aanbod. De vakbeurs Eemsdelta Expo is een ideaal platform voor deze bedrijven om zichzelf te presenteren, contacten te leggen en te netwerken. Ook zal de Eemsdelta Expo zal dit jaar meer diversiteit bieden voor zowel bezoekers als deelnemers!
 
Wenst u gratis entreekaarten te ontvangen om de Eemsdelta Expo te bezoeken of heeft u andere vragen? Stuur dan uw wensen/vragen/opmerkingen naar info@eemsdeltaexpo.nl. 

  • Delen:
Terug naar overzicht