Dag van de bouw

Bouwend Nederland organiseert op 2 juni as de Dag van de Bouw! Die dag gaan allerlei bouwlocaties open in Nederland. Op de locaties die opengaan hangen bouwhekdoeken van de Dag van de Bouw! Kom eens achter de stalen hekken kijken.

Welke projecten zijn open?
Iedereen is welkom om een project te bezoeken. Wil je weten welke projecten meedoen, ga dan naar http://www.debouwmaakthet.nl/dagvandebouw/ voor een overzicht van de locaties. Pak je kans om eens een kijkje achter een bouwhek te nemen, op een locatie waar je normaliter nooit mag komen. 

Wat is er te doen en te zien?
Onze leden maken er een feestje van en willen jou met trots laten zien wat zij realiseren achter deze hekken. Je kunt rondlopen op een bouwplaats. Je krijg een rondleiding en uitleg over het bouwproces. Je ziet constructies van bouwprojecten en kunt vanaf sommige locaties een bouwterrein overzien vanuit een bouwkraan! Je wordt meegenomen in de eerste plannen van het bouwproject, je hoort de aannemers vertellen over hun werk, je kunt een blik in de toekomst werpen met een VR-bril, je kunt zien en voelen hoe de bouw werkt!
Kijk bij de faciliteiten van de projecten en omschrijving wat zij organiseren op zaterdag 2 juni. Eens per jaar, op de Dag van de Bouw!

 

 

  • Delen:
Terug naar overzicht