Bevingsbestendige of duurzame bouwoplossing tentoonstellen? Kom naar BuildinG!

van tot

Heeft u een aardbevingsbestendige of duurzame bouwoplossing die het bekijken waard is? Kom naar BuildinG! Vanaf 2017 kunt u uw vinding tentoonstellen op de ‘Innovatiegevel’ van hét kennis- en innovatiecentrum voor toekomstbestendig bouwen. Weten hoe het werkt, wat u kunt doen en wat u eraan hebt? Wij nodigen u van harte uit voor de Innovatiegevel bijeenkomst op donderdag 10 november vanaf 14.30 op Energy Transition Centre EnTranCe in Groningen.

Wat is BuildinG?

BuildinG in Groningen is de eerste geavanceerde proeftuin waar nieuwe ideeën voor aardbevingsbestendig, levensloopbestendig en energiezuinig bouwen zich kunnen ontwikkelen. Hier komen ondernemers, onderzoekers en overheden samen om nieuwe producten te testen en te ontwikkelen die in Noord-Groningen en daarbuiten gebruikt kunnen worden. BuildinG is een initiatief van Economic Board Groningen, Hanzehogeschool Groningen, TNO en Bouwend Nederland.

Wat kan ik op BuildinG?

BuildinG is gestart met de bouw van een test- en demohal. Bouwbedrijven kunnen daar hun producten testen en laten certificeren, tentoonstellingen houden, bijeenkomsten organiseren, samenwerkingspartners vinden en hun product of idee exposeren in de Innovatiegevel.

De Innovatiegevel

De zuidgevel van het gebouw, de ‘Innovatiegevel’, heeft acht gevelopeningen gekregen. Zeven openingen met een afmeting van 3 x 3 vierkante meter en één opening met een afmeting van 2,1 x 3 vierkante meter, en de mogelijkheid om naar binnen (2 meter) en naar buiten (1 meter) toe uit te bouwen. De kosten bedragen Euro 1.500 excl. BTW voor 12 maanden of Euro 800 excl. BTW voor 6 maanden.

Wilt u deelnemen of meer weten over BuildinG? Dan is de Innovatiegevel bijeenkomst interessant voor u.

Programma

14.30 uur           Ontvangst

15.00 uur           Presentatie BuildinG - Thuis in de toekomst, Rolf Koops (Economic Board Groningen) en Jelle Pama (Hanzehogeschool)

15.15                  Innovatiegevel - Stand van Zaken, Peter Kuindersma (TNO)

15.45 uur           We willen samenwerken. Tijd voor uw feedback dus.

16.00 uur           Netwerkborrel

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via info@building.nl. Graag horen we met hoeveel personen u komt.

De bijeenkomst vindt plaats op EnTranCe aan de Zernikelaan 17 in Groningen.

  • Delen:
Terug naar overzicht